Crystal Palace-Leicester 15.4.

Labdarúgás, szombat, 2017  Április 15, Anglia, Premier League, 16:00

A kovetkező elemzésem is a Premier league 33. körét illeti, most Crystal Palace és Leicester párbaját próbálom elemezni. Crystal Palace jelenleg a táblázatban a 16. helyen van, amikor a csapat 34 pontot szerzett a számlájára 10-4-17 mérlegléssel és 42:5 gólaránnyal. A csapat nagyon jó formában van, az utolsó öt találkozóból csak egyet veszített el 3:1 arányban, ezt is Southampton pályáján, amely a táblázatban a kilencedik. Másképen már csak 4 győzelem, utolsjára megbírkózott Arsenallal is, amikor a találkozó 3:0 végeredménnyel végződött. Crystal Palace a támadásban a belga Bentekere támaszkodik, aki robusztus külsejével képes kiharcolni sok fizikai harcot és képes megtartani és szétjátszani a labdát a szárnyakra, ahol Townsed és Zahou várnak a labdára, ezek szintén nagyon jó minőségű játékosok. A télen a csapat erősített, amikor Liverpoolból Sakho lépett át, és aki végül nagyon értékes játékosnak mutatkozott.

Leicester számláján 36 pont van 10-6-15 mérleggel és 39:51 gólaránnyal. Az utolsó időkben felfelé haladnak lassan, azóta, amikor Shakespear edző vette át a csapatot. Jelenleg a csapat formája nagyon jó, ha bár az utolsó párbajban vereséget szenvedtek. Ugyanis Goodison Parkba utaztak, ahol Evertonnak álltak szembe, aki jelenleg otthon kiválóan boldogul. Végül ebből egy gól lövöldözés volt és Everton győzelme 4:2 arányban. De négy találkozóban azelőtt Leicester győzött, amivel bizonyítja a jó formáját. A csapat Jamie Vardyra támaszkodik a támadásban, akinek az utóbbi időbben minden sikerül, amit megérint. A csapattársa Islam Slimani együtműködik vele. A pálya közepén nagyon jó teljesítményeket nyújt Ndidi, aki igyekszik helyettesíteni Kante munkáját, aki jobb körülmények miatt Chelseába lépett át.

Leicester szerdán találkozott a Bajnokok Ligájában Atletico Madriddal, az első párbajt Spanyolországban játszották, így utaztak oda és haza. A csapat kádere nagyon szűk, a fáradság észrevehető lesz a játékosokon. De azt hiszem, hogy azért gólt majd tudnak szerezni. Fogadjunk arra, hogy szombaton mindkét csapat gólt szerez.

A  mi tippünk: mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a iFortuna fogadóirodánál 1,85

Rate the review