Crystal Palace Alan Pardew innrømmer interesse for Emmanuel Adebayor

Crystal Palace-sjefen Alan Pardew har bekreftet at han vurderer et trekk for Emmanuel Adebayor.

Den tidligere Arsenal, Manchester City og Tottenham Hotspur-angriperen er fortsatt en gratis agent etter å ha blitt utgitt av Spurs i september , og kan vise seg å være et passende Bet365 alternativ med Pardew som søker en målskytter.

For all kreativitet fra Wilfried Zaha, Yannick Bolasie og Yohan Cabaye, er palassets totalt 22 Premier League-mål det laveste av et lag i divisjonens topp 12 og kunne underminere det som hittil har vært en lovende sesong. Aston Villa forsegler endelig hjemme liga, takket være Crystal Palace keeper. Les mer

Et potensielt trekk for Adebayor er langt fra nær, men han har tidligere hatt interesse Pardew, som forventes å hente Connor Wickham på Manchester City på lørdag. Pardew sa: “Adebayor er en spiller som er der for noen, og det er et spørsmål om oss selv å se på den ene og lure Bet365 på hvor høyre klubb for ham er og om han er den riktig spiller for oss.

“Det er noe som er i vår blanding, og vi må vente og se.Vi prøver å ta frem en angriper – enten permanent eller utlånt – og jeg og Steve [Parish, Palace’s chairman] gjør mange telefonsamtaler for å prøve å løse det.

“Du vil prøve og ta med en kvalitetsspiller, og derfor kan du ikke avvise noen, eller ikke tenke på alle streikene som muligens er tilgjengelige.

“Selvfølgelig er 90% av dem ikke tilgjengelige, de er på klubber og de er på gode kontrakter og klubber vil ha dem fordi de lykkes. Det er ikke mange som ikke har vært i første lag. Det er et veldig, veldig lite marked for oss, og vi fokuserer på det.

“[Adebayor] er i denne gruppen.Ikke bare for oss, men Bet365 velkomstbonus odds mange lag i Premier League for å lure på om det er noe du kan gjøre en avtale med.

“Vi tror fortsatt at en annen angriper i gruppen ville betale utbytte gitt posisjonen vi er i som vi er fire [faktisk fem] poeng av Champions League-stillingene.

“Selv om vi har en liten negativ periode med hensyn til våre [siste] resultater, er våre resultater samlet sett fortsatt sterke. I fire av disse spillene har vi tegnet selv om vi ikke har scoret. To eller tre vinner, og vi ville virkelig sparke oss selv om vi ikke styrket. “Pardew forblir uten den skadde Bolasen for lørdagens Premier League-armatur, men kunne igjen få Dwight Gayle tilgjengelig etter at fremoverens retur til opplæring.Han er et rapportert mål for Norwich City, men lederen sa: “Han har vært knyttet mange, mange ganger – men vi har ikke hatt et offisielt bud på Dwight.

” Vi har hatt mange samtaler og meldinger fra agenter. I øyeblikket er han beholdt som vår spiller, og vi scorer ikke mange mål, så jeg ser frem til han kommer tilbake. “

Rate the review