>

Chelsea-Swansea 29.11.

Labdarúgás, szerda, 2017 November 29, Anglia, Premier League, 20:45

Szerdán este játszák a Premier League következő, már a 14. körét. A házigazda Chelsea a szezont elég jól kezdte. Jelenleg a táblázatban a 3. helyen van 26 ponttal 24:11 gólaránnyal és csak csupán 3 pontot veszít a 2. helyre. A jelenlegi formája nagyon jó, amikor az olasz edző Conte legénysége az utolsó 4 párbajból 3-at megnyert. Mások között otthon Manchester Unitedet is megveret és a hétvégén döntetlent játszott egy nehéz párbajban Liverpoolban. Swansea jelenleg az utolsó előtti a táblázatban 9 ponttal és 7:15 gólaránnyal. Swansea kimondhatatlanul kínlódik elsősorban a játék támadási részében, ahol csak 0,54 gólt tudnak szerezni átlagban egy párbajban. A jelenlegi formája borzalmas, a bajnokságon elveszítettek négyet az utolsó 5 párbajból.

Ha összehasonlítjuk a kádert, Chelsea hagyományosan 3-5-1-1 felállításban lép gyepre. Elül a két támasz lép gyepre, hazard és Morata. Fontos a szilárd pálya közepe, itt Kante-Bakayoko-Fabregas lesznek és sokat ér a védelem is Curtois kapussal az élen. Swansea 4-3-3 felállításban lép a párbajba azzal, hogy a támadásban Bony Wilfried, esetleg Tammy Abraham jelennek meg, ezeket Renato Sanches és Jordan Ayew támogatja. A tartallékban a kevésbé jellegzetes Ki-Carroll-Fer lépnek fel. Swansea a szezon előtt eladták Sigurdsson-Llorente duót, ezért nem csoda, hogy így kínlódnak elül.

Chelsea ebben a párbajban egyértelműen jobb lesz, mivel minden szempontból Chelsea a jobb csapat. Swansea az idén nagyon sikertelen, és joggal lehet mondani, hogy Swansea az egyik jelöltje a kieséshez. A játékuk kifejezésén is látható, mint a játékosokon magukon is, egy bizonyos rezignáció arra, hogy a csapat teljesen sikertelen, így az önbizalmuk nagyon alacsony lesz, örülni fognak, ha csak 2 gólkülömbséggel veszítik el a párbajt. Chelsea a párbajba mindent belead, mivel az idei harc a legjobb 4 között nagyon bonyolult lesz. Ezért olyan párbajokat, mint Swanseával, könnyedén meg kell nyernie. Ezért azt hiszem, hogy már az 1. perctől Chelsea nyomni fogja az ellenfelét és hamarossan vezetésbe jutnak.

A  mi tippünk: Chelsea győzelme – a legjobb oddsok az Unibet fogadóirodánál 1,20

tobb: www.bet-hu.com/unibet

Chelsea-Swansea 29.11. 5.00/5 (100.00%) 1 vote