Bet365

bet365 magyarA Bet365.com ideális megoldásnak bizonyulhat, amennyiben olyan top online fogadóirodát keres, ahol biztonságosan és korrektül játszhat. A Bet365 már több mint 40 éve működik, és jelenleg a vezető szerepet tölt be az online fogadások piacán. Bet 365 továbbá több mint hét millió ügyféllel büszkélkedhet, ami kétségkívül fenomenális számnak számít!

Bet365 banner
Alább 12 pontban leírjuk, miért sorolható a Bet365 a legjobb online fogadóirodák közé:

Díjmentesen játszhat – a Bet365-nél ingyen köthet fogadást – a helyi társaságoknál bizonyos díj fejében játszhat, amely a Bet365-nél nem létezik. Természetesen a Bet365 által nyújtott további szolgáltatások – Bingó, póker, kaszinó, video játékok – esetén sem kell díjat fizetni.

A kezdő bónusz a Bet365 esetén az egyik legvonzóbb és legkellemesebb meglepetés az új játékosok számára. Jelenleg vezetett számlájára feltöltött összeghez akár 100% Bet 365 bónusz is kaphat –  a fogadóiroda a pénzét azonnal a feltöltés után megduplázza. Hogy bónuszával fogadhasson, egyszer játssza meg befizetésének összegét a kívánt sportokon és piacokon. A Bet365 kaszinója a legérdekesebb, ami az interneten ezen a téren megtalálható – itt a kaszinóban az új fogadókra szintén kezdő bónusz vár. A Bet365 bónusz megszerzéséhez elég belépni a kaszinóba – a összes szolgáltatása egy számlán keresztül elérhető -, és átutalni a kívánt összeget a kaszinó pénztárcába.

 

Bet365 bónusz – 15000 Ft az új játékosok részére
bónuszok fajtái első befizetési bónusz
bónusz nagysága %-ban 100%
bónusz max. értéke 15000 Ft
bónusz megadása automatikusan
bónusz megszerzésének feltételei után azonnal letétbe
BET365 – 15000 Ft BÓNUSZ – regisztráljon

 

A Bet365 videojátékok esetén is bónuszt kínál – ennek a bónusznak a megszerzéséhez ugyanúgy kell eljárni mint az előző esetekben – vagyis átutalni a pénzt a játék-részlegbe és a bónusz automatikusan hozzáíródik az adott összeghez.

bet365 pokerA Bet365 pókere éppúgy kihívást jelent a legigényesebb játékosok számára, mint a szabadidős és kezdő fogadók számára. Választhat magas- vagy alacsony tétes asztalt, csatlakozhat a bajnoksághoz – és újra, mint egyéb esetben is, felhasználhatja a Bet365 pókertermének bónuszát –  a fantasztikus 1000 $-t! Ahhoz, hogy ezt a póker bónuszt megkapja, fel kell töltenie a pénzt a póker számlára és a Bet365 azonnal 200 százalékos extra összeget számol hozzá. Természetesen mindenki egyszerre megszerezheti az összes Bet365 által kínált bónuszt – nem szükséges egy bónuszra korlátozódni, a többiről pedig lemondani. A Bet 365 esetében az a csodálatos, hogy minden játékos az összes bónuszt felhasználhatja – korlátozások nélkül!

Például először igénybe veheti a sportfogadással járó bónuszt, majd beléphet a kaszinóba – kipróbálhatja a kaszinó által kínált játékokat a hozzá tartozó bónusszal, végül áttérhet a pókerre. A bónuszokat nem szükséges egy nap alatt felhasználni – mondjuk egy hét múlva ismét leül a számítógéphez, és felhasználja a bónuszt a Bet365 játékrészlegében – elég, ha az erre szánt pénzt átutalja a Játék részlegbe. A kezdő bónusz azonban korántsem az egyedüli plusz, amit a Bet365 kínál – vonzó foci bónuszok, kombinációs bónuszok,  nagy sportesemények és egyéb események során pedig sok más hűség bónusz várja a játékosokat!

 

Bet365 – befizetési módok
feltöltés módja díj feldolgozási idő min. befizetés
bet365-skrill ingyen azonnal 1500 Ft
bet365-neteller ingyen azonnal 15 EUR
bet365-visa ingyen azonnal 5 EUR
bet365-banktransfer ingyen 1-2 munkanap 15 EUR

 

A bónuszokról minden játékos e-mailben van tájékoztatva, ezen felül azonban a Bet365 honlapját is érdemes követni, hiszen itt megtalálja a bónuszok részletes leírását, ezen felül az információk időszerűsége is garantált. A legjobb szorzók a piacon – ez a következő érv, amely a Bet365 mellett szól. Általában ugyanis a Bet365 által kínált szorzók valóban a fogadási kínálatok élvonalába tartoznak! És ha mindehhez hozzágondoljuk a sportágak, mérkőzések és versenyek hihetetlen kínálatát, akkor nem marad kétség afelől, hogy a Bet365.com maga a csúcs az online fogadóirodák között.

 

Bet365 4.51/5 (90.26%) 39 votes