Bet365 fogadások telefonon

bet365 bónusz

Bet365 – avagy hogyan szerezni még egy üdvözlő bónuszt a legjobb bukmékertől. A smarfónok korszakában és más elektronikai ezközökébe, mint a tablett és hasonlóan az utóbbi időben egyre népszerűbb fogadásokat kötni telefonon keresztül. Minden Bet365 mobiltelefonos fogadás rajongójának a Bet365 vonzó promoakciót készített. Egy további bónuszt a mobiltelefon használóknak. Figyeljék meg, hogy a bónuszok a mobiltelefonos fogadásoknál teljesen függetlenek a Bet365 más promoakcióitől. Ez azt jelenti, hogy ha már egyszer kihasználtuk az üdvözlő bónuszt, még mindig jogosultak vagyunk a bónuszra a mobiltelefonon keresztül.

A bónusz megszerzéséhez le kell töltenie a mobil alkalmazást a Bet365 fogadására. Akkor már ez teljes hozzáférést biztosít a bukméker összes fogadásaihoz. Így aztán rendesen fogadhatunk, hozzá tudunk férni az élő közvetítésekhez és egyéb szolgáltatásokhoz. Így bármilyen helyen bárhol nézhessük a meccset és fogadhatunk. A lehetőséget fogadni a mobiltelefonon számos bukméker megadja. De közülük csak kevesen teszik lehetővé figyelni a telefon képernyőjén élőbe a párbajokat.

Hogyan működik az eljárás a bónusz megszerzéséért?

Regisztrálja magát a Bet365 -on (akkor, ha nincs még számlája)

– Töltse le a Bet365 mobil alkalmazást a Bet365.com weboldalairól

– Adja be az első tétet minimum 1 EUR összegben

– Az e-mail címére kap egy bónusz kódot

– Tegye be a kódot a “felhasználók” -> “menü” részlegbe

Miután beteszi a kódot, azonnal megjelenik a bónusz összege a játékos számláján, egészen 50 eurós összegig. Ez egy következő bónusz akció, amelyet megéri kihasználni a Bet365 –nál. Nem hiába beszélik azt, hogy a Bet365.com a legjobb online fogadóiroda.

Bet365 fogadások telefonon 5.00/5 (100.00%) 1 vote