Atalanta Bergamo-Juventusz 28.4.

Labdarúgás, péntek, 2017, Április 28, Olaszország, Serie A, 20:45

Az olasz bajnokság 34. körét pénteken kezdi Bergamo  Juventusz ellen. Atalanta eddig egy nagyon kellemes meglepetés az idei Serie A versenyének, ugyanis az 5. helyen van 63 ponttal 19-6-8 mérleggel és 56:37 gólaránnyal.  Az utolsó 5 párbajban csak két esetben veszített pontokat, mégpedig az 1:1 döntetlenért AS Róma stadionján és otthon szintén 1:1 döntetlenért Sassuoloval. Meg kell mondani, hogy hazai pályán Atalanta nagyon sikeres, itt a mérlege 11-2-3 és 27:15 a gólaránya. Itt tehát 35 pontot szedtek össze 63-ból. Az erős hármas után, Juventusz, Napoli, AS Róla a negyedik legsikeresebb csapat hazai pályán az egész Serie A versenyben. Atalanta legjobb játékosa egyértrelműen Gomez, aki számláján már az idei szezonban 14 pontos találata van és 8 gólpassza. Ez a gyors és technikailag nagyon jó felszerelt támadó lesz a fő veszély Juventusz védelmének.

Juventusz jelenleg az első helyen van meglepetések nélkül is kényelmes 8 pont előnnyel a második AS Róla iránt. Juventusz számláján egészen 83 pont van 27-2-4 mérleggel 68:20 kiváló gólaránnyal. Otthon a csapat teljes mértékben kiváló, amikor 17 találkozóban a csapat egyetlen egy pontot sem veszített, így a mérlege 17 győzelem. De idegenben már nem olyan kiváló, bár itt is nagyon sok pontot szedett össze. A mérlege itt 10-2-4, 24:12 a gólaránya és 32 pontot szedtek össze. Juventusz híres a precíz védelmével és 20 megkapott góljával 33 párbajban. A csapat támaszkodhat a támadásában az argentin Higuainre és Dybalra. Ez a két játékos közösen 32 gólt szerzett, mivel az első nevezett számláján 23 gól van. De Juventusz ereje a kiegyensújzottságban rejlik, támasza a támadáson kívül a tartallék sor is.

A fogadók töbsége Juventusz győzelmére fog fogadni, és talán igazuk is lesz, a papíron is jobbak, a csapat minősége is jobb, de Atalanta is az idei szezonban sok meglepetést hozott már, így talán biztonságosabb fogadni arra, hogy mindkét csapat gólt szerez, bár alacsonyabb szorzóval.

A  mi tippünk:mindkét csapat gólt szerez – a legjobb oddsok a Bet365 fogadóirodánál 1,91

Rate the review